[bF] Regulament oficial

In jos

[bF] Regulament oficial

Mesaj Scris de Caisa la data de Sam Iun 09, 2018 11:18 pm

♥️ Limbaj si comportament

1.1 Doar limbajul vulgar adresat membrilor intre ei este sanctionat de catre staff-ul clanului. (Sanctiunile difera de la warn la suspend in functie de gravitate)
1.2 Limbajul sanctionabil va trebui sa includa injuraturi destul de rele. (exemple de limbaj nesactionbil: nab, but, fraier, prost)
1.3 Nu se accepta sub nici o forma, injuri, altercatii, aluzii intre membri clanului in timpul meciurilor sau pe forum. (Sanctiune: warn)
1.4 Este interzis sa va luati in deradere unul pe celalalt. (Sanctiune: Suspend)
1.5 Aceste reguli se aplica la meciuri de orice fel sau pe serverul clanului de ts3, daca incalcati regulile de limbaj sau comportament al unor comunitatii veti fi sanctionati conform regulilor lor.

♥️ Acvitate/Inactivitate&Retragere

2.1 Acvititatea pe forum/ts3 este obligatorie, la 5 zile de inactivitate warn, iar la 7 suspend.
2.2 Este interzisa inactivitate la 4 antrenamente consecutive. (Sanctiune:warn)
2.3 Cererile de retragere sau inactivitate se vor face doar la sectiunile corespunzatoare. (Sanctiune in caz contrar: warn)
2.4 Retragerea este permisa tuturor membrilor cu cel putin 21 de zile in clan. (Sanctiuni: Jucatorul nu va fi primit a doua oara in clan)
2.5 Se poate cere inactivitate pana la 30 de zile, intre 2 cereri de inactivitate este obligatorie perioada de timp tot de 30 de zile.

♥️ Reclamatii

3.1 Titlul reclamației va include doar textul "Reclamație Membru Nume", nimic mai mult, unde Nume reprezintă numele persoanei reclamate
3.2 În cererile pentru reclamații postează doar persoana care a făcut reclamația, Liderii , membrii onorifici și persoana căreia i-a fost adresată reclamația. Restul posturilor nu vor fi luate in considerate si poate sterse *Exceptii facand Administratorii ce sesiseaza ca thread-ul respectiv nu se incadreaza in normele comunitatii (Sanctiuni: warn)
3.3 Cererile pentru reclamații se fac doar în subsecțiunea "Discutii Libere" a sectiunii clanului bF (Sanctiune: warn)
3.4 Cererile pentru reclamații se vor completa în maxim 48 ore de la data la care a avut loc motivul reclamației. În cazul în care cererea va fi completată după data menționată anterior, ea va fi închisă și neluată în considerare;
3.5 În descrierea reclamației precum și în restul mesajelor, se va folosi un limbaj care să nu aduca înjuri Membrilor sau Staffului. (Sanctiuni: warn, se poate ajunge la excludere)
3.6 Dacă cel care a făcut reclamația nu prezintă dovezi concrete în legătură cu motivul pt care a reclamat jucătorul X reclamația nu va fi luată în considerare și închisă. (Sanctiune: warn)

♥️ Candidatii/Cererile de intrare&Testul de intrare

4.1 Cererile de intrare necesita, la punctul unde va intreaba daca sunteti de acord cu regulamentul, doar raspunsul "De acord". (Sanctiune: cerere respinsa)
4.2 Cererile vor primi un raspuns in maxim 12 ore, in caz contrar vor fi automat acceptate.
4.3 Daca cererea va fii aceptata, titlul va fi editat cu verdictul [RESPINS], [ACCEPTAT]
4.4 Dupa acceptarea cererii veti primi invitatie pe serverul de ts4 al clanului si vi se vor acorda 24 de ore pentru a sustine testul cu mine.
4.5 Testul va consta intre 20 30 de runde , jumate ct jumate t
4.5.1 Inainte de inceperea testului candidatul va fi intrebat ce arme vrea sa restrictioneze, are dreptul la 3 tipuri de arme.
4.5.2 Inainte de inceperea testului candidatului i se vor oferi toate informatiile de care are nevoie.
4.5.3 Inainte de inceperea testului candidatul va fi intrebat daca necesita programul de instructie.
4.6 In timpul testului unul dintre co-lideri va sta spec si va sesiza daca candidatul folosesc cod, daca strategiile lui sunt bune, etc.

♥️ Antrenamente

5.1 Oricine poate organiza un antrenament cu acordul unui co-lider sau lider si poate invita pe cineva. (Sanctiune:avertisment verbal sau warn)
5.1.1 Antrenamentele se anunta cu cel putin 5 ore inainte. (Sanctiune: warn)
5.2 La antrenamente nu se pot dobandi titluri
5.3 Parasirea unui antrenament fara un motiv intemeiat se sactioneaza, aveti la dispozitie 12 ore sa anuntati de ce ati parasit antrenamentul. (Sanctiune: warn)
5.4 Teamkill-ul este total interzis, din greseala sau prima abatere se trece cu vederea. (Sanctiunela a doua abatere: warn)
5.5 Inainte de antrenament ne vom vedea cu 5 minute inainte pe ts3
5.5.1 In timpul meciului tot prin ts3 vom comunica
5.6 Un antrenament tine minim 30 de minute si maxim 60 de minute
5.7 Cine nu participa la 4 antrenamente consecutive va trebui să dea din nou proba de intrare în clan și dacă nu reușește să treacă va fi exclus și timp de 1 lună nu v-a mai avea dreptul să încerce să dea din nou proba de intrare în clan.

♥️ War-uri sau mix-uri cu clanul

6.1 Oricine poate organiza un war, acesta va trebui anuntat cu cel putin 24 de ore inainte. (Sanctiune: warn)
6.2 Parasirea unui war/mix fara motiv este interzisa, aveti la dispozitie 12 ore sa va motivati plecarea. (Sanctiune:Suspend)
6.3 Teamkill-ul este total interzis, din greseala sau prima abatere se trece cu vederea. (Sanctiunela la a doua abatere: warn)
6.4 Inaintea meciului ne vom intalni cu 10 minute pe ts3.(Sanctiune: warn)
6.5 Este obligatoriu sa ascultati ordinele date de superiori (Sanctiune: warn)

♥️ Staff

7.1 Staff-ul nostru este compus din: Lider, Co-lider si Membrii Onorifici
7.1.1 Membrii onorificii nu au autoritatea in toate situatiile
7.2 Sanctiunile pot fi primite doar de la lider si co-lideri, membrii onorifici pot propune co-liderilor.
7.3 Co-liderii sunt alesi de lider sau votati de membri.
7.3.1 Daca dintr-un motiv ramanem fara un co-lider, un inlocuitor va fi ales dupa 7 zile de la pierderea functiei fostului co-lider.
7.4 Un nou lider se alege prin vot de catre membrii, dintre cei 4 co-lideri.
7.5 Co-liderii au obligatia de a verifica daca toti se incadreaza in regulile de mai sus si sa sanctioneze unde sesizeaza incalcari de regulament.

lol!
avatar
Caisa

Mesaje : 30
Data de înscriere : 08/06/2018

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum